Welkom bij GewichtTotaal


Wilt u op een natuurlijke en verantwoorde manier afslanken?

Dus zonder streng dieet, maaltijdvervangers of afslankproducten?

Een gezond gewicht en meer energie?

Afvallen met blijvend resultaat maar u weet niet hoe?

GewichtTotaal voor een totaal & persoonlijk afslankplan en coaching


Er bestaan talloze afslankmethoden, maar deze hebben nogal wat nadelen. Uw stofwisseling kan verstoord raken waardoor u na het dieet weer snel aankomt en ook nog extra kilo’s oplevert (jojo-effect).
Vaak ontbreken belangrijke voedingsstoffen waardoor grote tekorten kunnen ontstaan en dus slecht is voor uw gezondheid. En doordat u meestal weinig en niet alles mag eten, is het ook maar moeilijk vol te houden.
Al met al is een dieet dus behoorlijk stressvol voor uw lichaam, het raakt ontregeld en van slag.

Het goede nieuws is dat u geen speciaal dieet hoeft te volgen om af te vallen. Gezonder eten en bepaalde aanpassingen in uw dagelijkse eet- en leefpatroon kunnen namelijk hét verschil betekenen in aankomen of afvallen. Het is de beste manier om uw gewicht weer in balans te krijgen én te behouden.

Via een volledig voedingsadvies van GewichtTotaal ontdekt u een betere etenswijze, krijgt u deskundige adviezen en goede informatie. Daarnaast kunnen ook leefstijlgewoonten of andere zaken een rol spelen bij het overgewicht. Als we samen een totaalbeeld hebben gekregen, wordt u stap voor stap begeleid om uw gewenste doel te bereiken. Afslanken op een persoonlijke en prettige manier dus.

Als gediplomeerd gewichtsconsulent help ik u graag bij het krijgen van een gezond gewicht,
méér energie, een mooier figuur en een nieuwe leefstijl. Kortom u krijgt een vitaler leven!

GewichtTotaal is aangesloten bij de BGN, de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten, waarbij kwaliteitseisen gelden en bij- en nascholingen van de nieuwste ontwikkelingen verplicht zijn.

De meeste Zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de consulten. U kunt de voorwaarden terug vinden in uw eigen polis. Klik hier voor de aangesloten Zorgverzekeraars.
Geïnteresseerd geraakt? Neem dan even contact op met GewichtTotaal voor meer informatie of het maken van een afspraak.
U bent van harte welkom!

Roos Pollack

Tel: 06 12729648  Email: info@gewichttotaal.nl